Un passeig pel món de la Il.lustració

Ets il•lustrador?, o simplement, no saps dibuixar ni l'o amb un canó però... t´encanta la il•lustració??? Doncs no et perdis la revista ¡HOLA! del sector, el blog absolutament imprescindible!
Coneixeràs als teus col•legues de professió i sabràs qui s'amaga darrere dels teus dibuixos preferits.
Si coneixes a gent aficionada d'aquest mundillo recomana'ls el link, entre tots ho farem graaaaaaaaaaaan!

domingo, 9 de mayo de 2010

Experiment...i festeta!


Després de molts intents, jo Martina, havia aconseguit el que ningú havia aconseguit fins a ara... MUHAHAHAHAH (= Riure molt molt malèfica! ) Amb la meva nova fórmula ultranuova i optimitzada fins a l'infinit, seria el flagell dels dolents dolentíssims! Sí, per fi havia donat amb la fórmula que em permetia atontar als dolents en funció del seu grau de maldat. A major maldat, major grau d´atontament! MUHAHAHAHAH (= Riure molt molt malèfica! bis )
Aquí veiem com en Golafre, atret per l'olor irresistible de la fórmula a mojito d'os de pernil pota negra, s'havia begut un gran got de tub, sí, d'aquells de cervesa de festa major... El resultat ho podeu veure amb els vostres ulls... Golafre, que ja sabeu que té bastanta mala llet, volant visiblement "afectat" pels efectes de la magnífica beguda i amb cara de plorar veient els dibuixos de la Heidi, tot bondat!

Al dia següent, en Golafre no recordava res, encara que l´atontament encara li durava una miqueta, i vam donar un passeig fins a la llibreria Abracadabra a veure la presentació del llibre Un cor màgic de l´Stel.la i la Laura Di Francesco
Vam passar una estona del mes agradable! :-)))

2 comentarios:

  1. A la conilleta li agrada mooolt veure que el llibre de la setmana sigui...
    UN COR MÀGIC!!
    PETONS!

    ResponderEliminar
  2. Gràcies Stel.la! aquesta conilleta si que és un tresoret! a on l´heu fet??? és una passada!

    ResponderEliminar

No em diguis!